Download nu!
Dé Beheermakelaar App
HomeAan- en Verkoop

Aan- en Verkoop

Quick Scan

Wat is de technische staat van uw woning? Dé Beheermakelaar heeft een Quick Scan die u als eigenaar inzicht geeft in de bouwkundige kwaliteit van uw woning (indien gewenst) aangevuld met een ruwe schatting van de verbouwkosten. Zo kunt u gericht werk maken van het verbeteren van uw woning.

Huis aankopen

Wanneer u een huis wilt kopen die te koop staat bij een makelaar, adviseren wij u een aankoopmakelaar in de armen te nemen. Een aankoopmakelaar behartigt namelijk alleen úw belang bij het aankopen van een woning. Wij werken zeer landelijk als aankoopmakelaar in de plaatsen Utrecht, Amersfoort, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Groningen en nog vele andere steden.

Gratis waardebepaling

Heeft u voornemens om uw huis te verkopen? Spannend, een stap waar veel bij komt kijken. Dé Beheermakelaar is úw makelaar om u hierbij te helpen!

Interieurstyling

Staat uw woning al veel te lang te huur of te koop? Komen er maar geen kijkers? Bent u niet tevreden over de foto’s op internet? Dan is dit advies geschikt voor u! 

Huis taxeren

Een taxatie is een schatting van de verkoopwaarde van een woning door een deskundige. Er zijn verschillende doelen waarvoor een taxatierapport van een onroerende zaak opgesteld zou moeten worden.
 

Woning foto-klaar maken

Woning foto-klaar maken

Tips om uw woning klaar te maken voor foto's voor de verkoop.

Huis verkopen

Dé Beheermakelaar zit vol ideeën om uw woning snel en verzorgd te verkopen!

Gratis WOZ bezwaar maken

Gemeenten zijn verplicht elk jaar de waarde van onroerende zaken vast te stellen: de WOZ waarde, omdat deze WOZ waarde als grondslag voor steeds meer belastingen geldt, worden de financiële belangen voor uzelf of uw bedrijf ook steeds groter.