Download nu!
Dé Beheermakelaar App
HomeAan- en VerkoopHuis aankopen

Wanneer u een huis wilt kopen die te koop staat bij een makelaar, adviseren wij u een aankoopmakelaar in de armen te nemen. Een aankoopmakelaar behartigt namelijk alleen úw belang bij het aankopen van een woning. Wij werken zeer landelijk als aankoopmakelaar in de plaatsen Utrecht, Amersfoort, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Groningen en nog vele andere steden.

Belangrijke beslissing

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing. Dat doet u maar een paar keer in uw leven. Dé Beheermakelaar is betrokken, denkt met u mee en geeft u een passend advies. Dé Beheermakelaar kan een deeldienst leveren (bijvoorbeeld alleen de onderhandelingen voeren) of kan u volledig van dienst zijn door u het gehele traject te begeleiden.

Van bezichtiging naar eindoordeelpassend advies.

Terwijl u checkt of het huis aan uw wensen voldoet, kijkt dé Beheermakelaar alvast verder. Hoe is de onderhoudssituatie? Zijn er gebreken? Soms zal Dé Beheermakelaar u adviseren een bouwkundige keuring uit te laten voeren.

Als dit het huis van uw dromen is, dan graaft Dé Beheermakelaar nog wat dieper. Hoe zit het bijvoorbeeld met bestemmingsplannen, het energielabel en milieuaspecten? Dé Beheermakelaar weet de gegevens snel boven water te krijgen. Daarnaast informeert Dé Beheermakelaar u over het te volgen biedingsproces en of er al meerdere biedingen zijn.

Van onderhandeling naar koopovereenkomst

Nu is de zaak  om de juiste biedingsstrategie en om het beste openingsbod te bepalen. Dé Beheermakelaar kan u daarin objectief adviseren en bijstaan. Met een schat aan ervaring en hulp van o.a. de database weet Dé Beheermakelaar in hoeverre de vraagprijs met de actuele marktwaarde overeenkomt.
Gefeliciteerd! Uw eindbod is geaccepteerd en de koopovereenkomst kan getekend worden, maar niet voor uw Beheermakelaar deze grondig heeft doorgenomen.

Overdracht bij de notaris

De woning is geïnspecteerd en goedgekeurd. Het is nu slechts een kwestie van ondertekenen van de akte van levering bij een notaris. De notaris schrijft u bij het Kadaster in als nieuwe eigenaar.

Champagne! De sleutels zijn voor u.

Wij staan voor u klaar, kunnen wij helpen?

Laat u gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Direct contact