Download nu!
Dé Beheermakelaar App
HomeVerhuurThé Expat AgentAangesloten Expat Hotel's

Aangesloten Expat Hotel's

Bent u voor werk gerelateerd verblijf in Nederland of heeft u behoefte aan tijdelijke woonruimte? Dat is nu mogelijk met het Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp. Dit hotel is voorzien van 98 riante en luxueuze studio’s en appartementen die al vanaf 6 nachten tot een heel jaar beschikbaar zijn. Het Amrâth Apart-Hotel biedt verschillende faciliteiten aan waar u gedurende uw verblijf gebruik van kunt maken.

 

SFEERVOLLE, SCHITTERENDE STUDIO’S EN APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR IN HET NABIJGELEGEN HARTJE VAN AMSTERDAM.

• Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp

• The Wittenberg Apart-Hotel Amsterdam

Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp

Bent u voor werk gerelateerd verblijf in Nederland of heeft u behoefte aan tijdelijke woonruimte? Het Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp biedt ruime mogelijkheden voor werkgerelateerd verblijf of als tijdelijke woonruimte. Dit hotel is voorzien van 98 riante en luxueuze studio’s en appartementen die al vanaf 6 nachten tot een heel jaar beschikbaar zijn. Het Amrâth Apart-Hotel biedt verschillende faciliteiten aan waar u gedurende u tijd gebruik van kunt maken.

The Wittenberg Apart-Hotel Amsterdam

AUTHENTIEKE, UNIEKE EN MODERNE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR IN HET HARTJE VAN AMSTERDAM.

In een rustige woonwijk aan de Nieuwe Keizersgracht midden in het centrum van Amsterdam bevindt zich dit laat-achttiende-eeuwse-pand. Dit majestueuze en historische grachtenpand wilt u een huiselijk gevoel geven. Het boetiek hotel is gelegen aan de mooie grachten van Amsterdam en is de zogenoemde Plantage, de omgeving biedt prachtige botanische tuinen en dierentuin Artis voor wie de drukte aan de stad wilt ontsnappen. Het boetiek hotel beschikt over 115 moderne en unieke appartementen van verschillende formaten. De sfeervolle appartementen zijn van 7 nachten tot een heel jaar beschikbaar.