Droomhuis gezien? Neem dé aankoopmakelaar mee!

Wanneer u een huis wilt kopen die te koop staat bij een makelaar, adviseren wij u een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Een aankoopmakelaar behartigt namelijk alleen uw belang bij het aankopen van een woning.Wij werken in Midden-Nederland als aankoopmakelaar in de plaatsen Utrecht, Amersfoort, Hilversum en de kleine omliggende plaatsen.

Belangrijke beslissing 

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing. Dat doet u maar een paar keer in uw leven. Dé Beheermakelaar is betrokken, denkt met u mee en geeft u een passend advies. Dé Beheermakelaar kan een deeldienst leveren (bijvoorbeeld alleen de onderhandelingen voeren) of kan u volledig van dienst zijn door u het gehele traject te begeleiden.

Van bezichtiging naar eindoordeel 

Terwijl u checkt of het huis aan uw wensen voldoet, kijkt dé Beheermakelaar alvast verder. Hoe is de onderhoudssituatie? Zijn er gebreken? Soms zal dé Beheermakelaar u adviseren een bouwkundige keuring uit te laten voeren.
Als dit het huis van uw dromen is, dan graaft dé Beheermakelaar nog wat dieper. Hoe zit het bijvoorbeeld met bestemmingsplannen, het energielabel en milieuaspecten? De Beheermakelaar weet de gegevens snel boven water te krijgen. Daarnaast informeert de Beheermakelaar u over het te volgen biedingsproces en of er al meerdere biedingen zijn.

Van onderhandeling naar koopovereenkomst  

Nu is het zaak de juiste biedingsstrategie en het beste openingsbod te bepalen. De Beheermakelaar kan u daarin objectief adviseren en bijstaan. Met een schat aan ervaring en hulp van o.a. de database weet de Beheermakelaar in hoeverre de vraagprijs met de actuele marktwaarde overeenkomt.
Gefeliciteerd! Uw eindbod is geaccepteerd en de koopovereenkomst kan getekend worden, maar niet voor uw Beheermakelaar deze grondig heeft doorgenomen.

Overdracht bij de notaris 

De woning is geïnspecteerd en goedgekeurd. Het is nu slechts een kwestie van ondertekening van de akte van levering bij een notaris.
Dé notaris schrijft u in het Kadaster als nieuwe eigenaar. Utrecht, Amersfoort en Hilversum.

Champagne! De sleutels zijn voor u.