Download nu!
Dé Beheermakelaar App
HomeVerhuurThé Expat AgentAmrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp

Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp

De 98 studio’s en appartementen hebben een unieke en sfeervolle uitstraling en zijn zo ingericht om u een comfortabel verblijf aan te bieden. De ruimtes zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en beschikken over diverse keukenfaciliteiten, kluizen voor uw waardevolle spullen, eigen badkamer, gratis Wi-Fi, en uiteraard heeft u toegang tot de verschillende activiteiten. 

Sfeervolle, schitterende studio's en appartementen beschikbaar in het nagelegen hartje van Amsterdam.

Bent u voor werk gerelateerd verblijf in Nederland of heeft u behoefte aan tijdelijke woonruimte? Dat is nu mogelijk met het Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp. Dit hotel is voorzien van 98 riante en luxueuze studio’s en appartementen die al vanaf 6 nachten tot een heel jaar beschikbaar zijn. Het Amrâth Apart-Hotel biedt verschillende faciliteiten aan waar u gedurende uw verblijf gebruik van kunt maken. 

Appartementen en Studio’s

De 98 studio’s en appartementen hebben een unieke en sfeervolle uitstraling en zijn zo ingericht om u een comfortabel verblijf aan te bieden. De ruimtes zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en beschikken over diverse keukenfaciliteiten, kluizen voor uw waardevolle spullen, eigen badkamer, gratis Wi-Fi, en uiteraard heeft u toegang tot de verschillende activiteiten. De betreffende studio’s en appartementen zij beschikbaar voor 1 tot maximaal 4 personen.

Faciliteiten

Ook biedt het Amrâth Apart-Hotel verschillende faciliteiten en diensten aan om het voor u allemaal naar wens te maken.

Foodmarket

De Foodmarket biedt een 24-uur service aan. U kunt daar ontbijt, lunch en diner verkrijgen alsmede een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten. De Foodmarket werkt met gezonde en kwalitatietsproducten. U kunt er met de zelfscan producten aanschaffen.

Lounge

Wilt u even de drukte vermijden, bent u toe aan een momentje voor u zelf of wilt u in stilte werken? Dan kunt u gebruik maken van onze sfeervolle en vredige werk- en zitgedeelte of ontspan in onze loungeruimte.

Fitness ‘Daily Work Out’

Als hotelgast van het Amrath Apart-Hotel kunt u gratis gebruik maken van de sportfaciliteiten in onze Fitness ‘Daily Work Out’. De fitnessruimte beschikt over verschillende, nieuwste en modernste apparaten. O.a. twee hardloopbanden, twee home trainers, een cross trainer, een roeimachine, dumbells en multistation voor krachttraining. De fitnessruimte is dagelijks geopend van 06:00 uur tot 23:00 uur. Ook extern gasten zijn van harte welkom om de fitness ruimte te gebruiken.

Prijzen voor externe gasten: € 7,50 per keer |  € 39,50 per maand | € 29,50 per maand obv 12 maanden

Taxi Service

Het Amrâth Apart-Hotel biedt een betaalde taxi service van en naar Schiphol Airport aan. Als u van deze service gebruik wilt maken, dient u van te voren een reservering te maken. Mocht u niet gebruik willen maken van de Taxi Service is dat ook mogelijk. Het hotel biedt namelijk voor gasten met eigenvervoer een bewaakte parkeerplaats aan waar u op basis van beschikbaarheid voor € 2,50 per dag kunt parkeren. Voor bewaakt parkeren dient  voorafgaand reserveren.

Vergaderruimtes

Het Amrath Apart-Hotel beschikt over 2 vergaderruimtes van 40 m2 en is geschikt voor maximaal 10 personen. De identieke ruimtes zijn zeer geschikt voor uw vergaderingen of privé bijeenkomsten. De ruimtes beschikken over verschillende faciliteiten, gratis Wi-Fi en de vergaderruimtes zijn allebei voorzien van Nespresso machines.

Wasruimte

Het hotel beschikt op elk etage over een wasruimte waar u gebruik van kunt van maken. U kunt dan gebruik maken van o.a. wasmachines en andere benodigdheden zoals strijkijzers en strijkplanken.

Omgeving

Wilt u erop uit? Dat kan! Het hotel is op aannemelijke afstand verwijderd van het centrum van Amsterdam. Het Amrâth Apart-Hotel ligt nabij het bus, metro en treinstation. Waar u met gemak binnen 25 minuten in het hartje van Amsterdam staat.

Bezienswaardigheden

Amsterdam biedt verschillende bezienswaardigheden aan tijdens uw verblijf. U bent namelijk in de buurt van verschillende en wereldwijd bekende musea’s zoals het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis, Van Gogh Museum en het Rembrandt Huis.

Recreatie

Wilt u tot rust komen en genieten van de omgeving van Amsterdam wandel gerust door de Amsterdamse bossen, het Vondelpark of het Wandelbos van Badhoevedorp.