Download nu!
Dé Beheermakelaar App
HomeAan- en VerkoopGratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Heeft u voornemens om uw huis te verkopen? Spannend, een stap waar veel bij komt kijken. Dé Beheermakelaar is úw makelaar om u hierbij te helpen!

Één van de eerste stappen is een gedegen onderzoek naar de reëele marktwaarde van uw huis, een waardebepaling (let op: geen taxatie) door één van onze makelaars. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om een reëele marktwaarde van uw woning te kunnen geven.

Stappenplan vrijblijvende afspraak: 

  1. Afspraak op locatie van uw woning;
  2. Kennismaking tussen u en de makelaar, uitleg over ons kantoor en werkwijze;
  3. Uitleg van de benodigde documentatie ten behoeve van het opstarten van een verkoop proces;
  4. Opname van de woning door de makelaar;
  5. Naderhand een gedegen en onderbouwd advies omtrent de reëele verkoop waarde van uw woning.

Vervolgens zult u samen met één van onze makelaars de vervolg stappen gaan bespreken om uw woning optimaal in de markt te kunnen presenteren. Hedendaags is de presentatie van uw woning het allerbelangrijkste, uw woning moet het goede gevoel op beeld over kunnen brengen aan potentiële kopers en hen uitnodigen tot een bezichtiging van uw huis. Dit proces begeleiden wij van A tot Z en hiervoor werken wij louter samen met professionele organisaties. Zo heeft ieder zijn eigen vakgebied en specialisme en kunnen wij zorg dragen voor een optimale kwaliteit op Funda (een goed begin is het halve werk!). Uw woning is op Funda zichtbaar voor de ruim 40 miljoen bezoeken per maand.

Onze makelaars zullen u hierin volledig begeleiden zodat wij samen met u het optimale resultaat kunnen behalen; een vlot verlopend verkoopproces en de gewenste opbrengstwaarde!