Download nu!
Dé Beheermakelaar App
Home Investeringsproject Koop Soest Tamboerijn 29, 29A en 31
Brochure (staand / liggend)
Brochure

Kenmerken beleggingspand Tamboerijn 29, 29A en 31

Koopprijs
€ 395.000 k.k.
Soort investeringsproject
Beleggingspand
Aangeboden sinds
17 december 2018
Beschikbaarheid
01-01-2019
Bouwjaar
1989
Energielabel
Onbekend
Dataroom
U dient eerst in te loggen voordat u toegang tot de bestanden kunt aanvragen.
Inloggen
Aantal kamers
0
Slaapkamers
0
Perceeloppervlakte
0 m2
Woonoppervlakte
0 m2
Guido van Maaren

Guido van Maaren
Directeur

Omschrijving beleggingspand Tamboerijn 29, 29A en 31

Deze belegging betreft drie winkelunits van in totaal circa 151 m², gelegen in wijkwinkelcentrum 'Overhees' te Soest. De winkelunits zijn allen verhuurd aan diverse afhaalrestaurants. 

Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. In 2016 zijn de puien van de units geschilderd. De units worden verwarmd middels twee cv-installaties waarvan één er in 2017 is geplaatst. In 2017 is tevens een nieuwe meterkast geplaatst in de eerste unit. De units beschikken allen over eigen sanitair en unit 1 en 2 beschikken over een keuken. Het geheel is voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk enkel glas en deels dubbele beglazing. 

Winkelcentrum Overhees is een gezellig buurtwinkelcentrum. Het winkelcentrum is compact en heeft veel vers speciaalzaken die voorzien in de eerste levensbehoefte. Ook is er een grote Albert Heijn supermarkt gevestigd en een bowlingcentrum. Het winkelcentrum beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheden. De wijk Overhees telt circa 7.320 inwoners en het winkelcentrum heeft dan ook een belangrijke wijkfunctie. Het winkelcentrum beschikt tevens over een eigen bushalte en is gelegen nabij N221 die Soest verbindt met Amersfoort.


Bijlage:
Algemene informatie 

Volledige omschrijving