Download nu!
Dé Beheermakelaar App
(085) 20 20 132
HomeNieuws

Nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt.

De beste steden om als vastgoedbelegger te investeren

Je wilt beleggen in vastgoed. Een verstandige beslissing. Afhankelijk van je doelgroep is het belangrijk om te investeren in de juiste omgeving, zodat je het meeste profijt hebt van je investering. Maar waar kan dit vastgoed het beste staan om het zo rendabel mogelijk te maken? Een bijdrage van HousingAnywhere.

'Is dit het geheime plan van Boekhoorn met HEMA?'

De landelijke media doken er massaal bovenop. De overname van HEMA door ondernemer Marcel Boekhoorn leek wel een gewonnen voetbalkampioenschap. Iedereen juicht maar een kritisch tegengeluid ontbrak. Boekhoorn koopt HEMA niet uit liefdadigheid, aldus dit VJ Commentaar.

Unibail-Rodamco-Westfield verkoopt dit kantoor voor €7200 per m2

Deze week heeft de Frans/Nederlandse/Amerikaanse winkelbelegger Unibail-Rodamco-Westfield haar kantoorbelegging Tour Ariane in Parijs verkocht aan staatsfonds GIC van Singapore.

Verenigd Beheer breidt woningportefeuille uit in Nijmegen

Belegger Verenigd Beheer uit Baarn heeft een nieuwbouwproject bestaande uit 30 grondgebonden woningen van Heijmans gekocht. Het project is gelegen in de Nijmeegse wijk Zuiderveld.

De Zeeuw: ‘Verkeersimpasse is inmiddels maatschappelijk onaanvaardbaar’

Het verkeer in stedelijke regio’s loopt vast. Tot 2030 moeten er in diezelfde stadsregio’s nog zo’n 800 duizend woningen bij komen. Een verkeersinfarct dreigt. Emeritus-hoogleraar Friso de Zeeuw komt met een verfrissend idee dat serieus haalbaar is.

Van der Wal (BPD): 'We leven in een tijdperk waarin disruptie de norm wordt'

Wouter Truffino van Holland ConTech & PropTech spreekt met een reeks van beslissers uit de bouw en vastgoed over succesvol innoveren en samenwerken met start-ups. Vandaag aan het woord: Erik van der Wal, E-Business Development Manager bij BPD.

Aandeelhouders Vastned krijgen geld terug door gebrek aan investeringsmogelijkheden

Het lukt winkelfonds Vastned maar niet om geschikte investeringsmogelijkheden te vinden. Inkoop van €40 miljoen aan eigen aandelen ziet het fonds daarom als meest geschikte alternatief.

Den Haag wil nieuwbouw en 'transformatiestop' kantoren

De gemeente Den Haag wil fors meer nieuwbouw van kantoren. In totaal moet er 200.000 m2 worden bijgebouwd de komende jaren. De kantoren moeten er staan voor 2025. Dat staat in de kantorenstrategie van het College dat vandaag naar de raad is gestuurd.

Explosieve stijging aantal vergunningen voor woningdelen Amsterdam

In 2017 zijn er 121 woningdeel-vergunningen afgegeven in Amsterdam. In de eerste helft van 2018 zijn er al ruim 300 vergunningen verstrekt. 

The Student Hotel in 2020 ook in Nieuw Delft te vinden

Op donderdag 18 oktober 2018 heeft The Student Hotel een koop- en realisatieovereenkomst getekend met de projectorganisatie Nieuw Delft. The Student Hotel ondertekende ook overeenkomsten met BAM en Bectro, waarmee het groen licht kreeg om te beginnen met de bouw van de achtste locatie in Nederland.

Breda krijgt er een nieuwe campus met 120 studentenwoningen bij

Camelot heeft aan de Beverweg in Breda de ontwikkeling aangekocht van VolkerWessels Vastgoed voor de realisatie van 120 studentenwoningen. De sloop van de bestaande panden is inmiddels begonnen waarna de bouw van Camelot Campus start in januari 2019.

'Winkelcentrum Oranjerie: naast winkelen wordt er ook keihard gewerkt'

In de afgelopen maanden is er veel gebeurd op het twee verdiepingen tellende, 18.827 m2 overdekte winkelcentrum: Oranjerie in Apeldoorn. Via dit bericht brengt senior projectmanager en retail expert Roeland van de Scheur u kort en bondig op de hoogte van de laatste ontwikkeling. Een bijdrage van BOAG.