Download nu!
Dé Beheermakelaar App
HomeVerhuurThé Expat AgentThe Wittenberg Apart Hotel

The Wittenberg Apart Hotel

In een rustige woonwijk aan de Nieuwe Keizersgracht midden in het centrum van Amsterdam bevindt zich dit laat-achttiende-eeuwse-pand. The Wittenberg Apart Hotel is zeer geschikt voor expats.

Authentieke, unieke en moderne appartementen beschikbaar in het hartje van Amsterdam.

Het boetiek hotel is gelegen aan de mooie grachten van Amsterdam en is het zogenoemde Plantage, de omgeving biedt prachtige botanische tuinen en een kleine dierentuin Artis voor wie de drukte van de stad wilt ontsnappen. Het boetiek hotel beschikt over 115 moderne en unieke appartementen van verschillende formaten. De sfeervolle appartementen zijn van 7 nachten tot een heel jaar beschikbaar.

Appartementen

Wilt u ook een huiselijk gevoel hebben als u voor werk gerelateerd verblijf in Nederland bent of heeft u behoefte aan tijdelijke woonruimte maar wilt u zich net als thuis voelen? Dat kan! De Wittenberg hotel biedt 115 riante en sfeervolle appartementen aan zodat het net voelt alsof u thuis bent. De appartementen geven een moderne en authentieke uitstraling en zijn voor zien van verschillen faciliteiten zoals een eigen moderne keuken met vaatwasser en keukenplaat, woonkamer met fraai en rustgevend uitzicht en alle kamers zijn voorzien van een badkamer. De gerestaureerde appartementen zijn geschikt voor minimaal 1 tot maximaal 4 personen. De Wittenberg beschikt over studio’s, een persoonskamers, twee persoonskamers en drie persoonskamers.

Faciliteiten

Het boetiek hotel biedt verschillende faciliteiten voor u aan zoals een wasruimte, rustige loungeruimte, fitnessruimte, gratis Wi-Fi door het hele gebouw, rustige en mooie tuinen, parkeerplaatsen en fietsenverhuur om onder andere langs de mooie grachten van Amsterdam te kunnen fietsen.

Wittenberg is ingericht met een groot aantal prachtige binnen- en buitenruimtes, ideaal voor werk, vergaderingen en bijeenkomsten. Zodat u het huiselijke boetiek hotel niet hoeft te verlaten. De House Hosts zijn opgeleid om discreet en gastvrij te zijn, ze zijn ten alle tijde om u te helpen met al uw vragen- of een kopje ambachtelijke koffie te bereiden als u dat wilt.

Vervoer

Wittenberg is slechts 10 minuten verwijderd met de auto of de taxi van het centraal station Amsterdam Centraal. Of wilt u de omgeving verkennen per voet dan is het slechts 15 minuten verwijderd van Amsterdam Centraal. Een alternatieve optie is het openbaar vervoer, dat nabij Wittenberg ligt gelegen. U kunt gebruik maken van de metro of tram.

Omgeving

Wittenberg ligt gelegen in het hartje van Amsterdam. Omringt door de mooie grachten van Amsterdam. Velen noemen Wittenberg ‘’Thuis’’ sinds 1772. Dit goed bewaarde geheim ligt in het oosten van de stad aan de Keizersgracht en bestaat uit boetiekjes en hippe bars en restaurants. Voor degenen onder u die iets meer willen ondernemen in de omgeving ligt Artis Zoo op loopafstand, terwijl de Hermitage Amsterdam net om de hoek ligt. Ook zijn andere activiteiten makkelijk te bereiken.

Voor de perfecte plek om te relaxen ligt het nabijgelegen Hortus Bontanicus- een van de oudste botanische tuinen van de wereld. Dwaal door de woestijn en jungle omgeving die zich uitstrekken over deze prachtige kas. Als u klaar bent met het verkennen van deze prachtige flora en fauna kunt u bijkomen op het bijhorende en zonnige terras.

Ook andere bezienswaardigheden zijn makkelijk te bereiken zoals het Paleis op de Dam, Heineken Experience, Nes, Rijksmuseum, Universiteit van Amsterdam, het Anne Frank Huis, het Van Gogh Museum en het stadion van Amsterdam ‘’Amsterdam ArenA’’.