Download nu!
Dé Beheermakelaar App
HomeWerken voor Dé BeheermakelaarVacature medewerker back-office

Vacature medewerker back-office

Commercieel Administratieve Alleskunner!

Heeft u ervaring met een backoffice functie in de makelaardij en/ of de financiële dienstverlening? Staat u uw mannetje (of haar mannetje) en bent u niet op uw mondje gevallen? Wordt u ons visitekaartje?

Vacature medewerker back-office

Speel video

Dé Beheermakelaar (Amersfoort) zoekt medewerkers (junior en senior) voor haar backoffice en komt graag in contact met klantgerichte meedenkers.

Wie wij zijn?

Dé Beheermakelaar is actief in de makelaardij (aan- en verkoop, verhuur, beheer, buitenlands vastgoed en investeringsprojecten) en in de financiële dienstverlening (hypotheken, verzekeringen, pensioenen).

Vanuit ons prachtige kantoorpand aan de rand van het centrum van Amersfoort bieden wij alle mogelijke hulp en ondersteuning aan onze partners in Nederland: makelaars en hypotheekadviseurs die op basis van ZZP met ons samenwerken.

Wat gaat u doen?

Onze backoffice is de ruggengraat van het bedrijf. Cruciaal dus, om alles soepel en foutloos te laten draaien. U krijgt een centrale rol in de ondersteuning aan makelaars en financieel adviseurs. Vragen beantwoorden, problemen signaleren en oplossen, iedereen de juiste weg wijzen, meedenken. U bent onze olie en zorgt ervoor dat alle raderen blijven draaien.

Wie bent u?

Allereerst bent u ons visitekaartje naar de buitenwereld. U herkent uzelf in de volgende steekwoorden: representatief, communicatief, klantvriendelijk, bijdehand, spin-in-het-web, snel van begrip.

U laat op charmante wijze niet over uw heen lopen en u bent telefonisch een kei! U leert snel hoe onze processen werken, u denkt mee over ‘hoe het anders kan’ en durft daarvoor ook ideeën in te brengen.

Uiteraard communiceert u duidelijk en makkelijk op verschillende niveaus en bij grote voorkeur heeft u ervaring in ons werkgebied.

Wij bieden:

  • Een fantastische werkplek in een monumentaal pand in het centrum van Amersfoort;
  • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en voldoende ruimte voor eigen inbreng;
  • Meer dan voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden (zolang uzelf maar wilt);
  • Een prima salaris, gezellige collega’s en genoeg ruimte voor een geintje en een dolletje.

Wilt u bespreken of Dé Beheermakelaar voor u dé organisatie wordt, stuur dan uw cv (met recente foto) en een korte motivatie.