Download nu!
Dé Beheermakelaar App
HomeVerhuurHuis verhuren

Huis verhuren

Wij willen u van dienst zijn bij het huren of verhuren van één of meerdere woningen. Wij verzorgen zowel tijdelijke verhuur van woningen als verhuur van woningen voor onbepaalde tijd. U kunt kiezen voor kale huur, gemeubileerd huren of gestoffeerd huren. Als verhuurder van een woning krijgt u altijd een huurder die uitgebreid is gescreend.

Dé Beheermakelaar schaft als eerste ook de eenmalige bemiddelingskosten voor de verhuurder af. Huurbemiddeling is voortaan gratis voor zowel huurder als verhuurder.

Vanuit al onze landelijke vestigingen bemiddelen wij bij de huur en verhuur van woningen. Voor zowel beleggers als woningcorporaties, maar ook voor mensen die hun te koop staande woning via overbruggingsverhuur willen verhuren op basis van de Leegstandwet. Wij willen u van dienst zijn bij het huren of verhuren van één of meerdere woningen. 

Wij verzorgen zowel tijdelijke verhuur van woningen als verhuur van woningen voor onbepaalde tijd. U kunt kiezen voor kale huur, gemeubileerd huren of gestoffeerd huren.

Als verhuurder van een woning krijgt u altijd een huurder die uitgebreid is gescreend middels een antecedentenonderzoek, meerdere credit checks en een identiteitscontrole om woonfraude te voorkomen. Voor huurders is het belangrijk dat wij hen begeleiden bij het vinden van hun droomwoning.