Download nu!
Dé Beheermakelaar App
HomeVerhuurThé Expat Agent

Thé Expat Agent

Aangesloten Expat Hotel's

Bent u voor werk gerelateerd verblijf in Nederland of heeft u behoefte aan tijdelijke woonruimte? Dat is nu mogelijk met het Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp. Dit hotel is voorzien van 98 riante en luxueuze studio’s en appartementen die al vanaf 6 nachten tot een heel jaar beschikbaar zijn. Het Amrâth Apart-Hotel biedt verschillende faciliteiten aan waar u gedurende uw verblijf gebruik van kunt maken.

 

The Wittenberg Apart Hotel

In een rustige woonwijk aan de Nieuwe Keizersgracht midden in het centrum van Amsterdam bevindt zich dit laat-achttiende-eeuwse-pand. The Wittenberg Apart Hotel is zeer geschikt voor expats.

Expat Appartementen

Deze unieke appartementen beschikken over een lichte woonkamer aansluitend een deur naar het terras, openkeuken voorzien van verschillende apparaturen o.a.: koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat en combimagnetron. De appartementen beschikken over 2 slaapkamers waarvan 1 met badkamer. De badkamers zijn voorzien van o.a.: bad, douche, toilet en wastafels.

Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp

De 98 studio’s en appartementen hebben een unieke en sfeervolle uitstraling en zijn zo ingericht om u een comfortabel verblijf aan te bieden. De ruimtes zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en beschikken over diverse keukenfaciliteiten, kluizen voor uw waardevolle spullen, eigen badkamer, gratis Wi-Fi, en uiteraard heeft u toegang tot de verschillende activiteiten. 

Huisvesting service

Huren is vaak veel duurder in vergelijking met de maandelijkse kosten als u een huis koopt met een hypotheek. Met huur bent u heel flexibel, dit is belangrijk als u niet weet hoe lang u in Nederland wilt blijven. Dit soort vragen zijn belangrijk, bij het kopen of huren van een huis. Thé Expat Agent helpt expats om een ​​goede beslissing te nemen als het beter is om te kopen of een huis te huren tijdens
hun verblijf in Nederland.

Expat diensten

In Nederland betaalt u een stuk van de belastingen, maar u heeft ook de voordelen van de vele terugbetaling van belasting en subsidie. U moet aangifte doen, als u geen actie onderneemt zult u niets krijgen. Dat is de reden waarom onze expat fiscale diensten zo belangrijk zijn voor en tijdens uw verblijf in Nederland. Door het gebruik van de dienst zal u altijd de maximale terugbetalingen en subsidies die u kunt krijgen ontvangen.

Internationale geldtransacties

Wanneer u een internationale overschrijving wilt doen, is het eerste waar de meeste mensen aan denken om dat via de bank te doen. Hoewel ze de makkelijkste optie is voor de meeste mensen, zijn banken ook bekend om buitensporige vergoedingen evenals ongunstige wisselkoersen in rekening te brengen. Daarom is bij het bepalen van waar u zo'n overschrijving doet belangrijk. U moet wat onderzoek doen naar de beste tarieven zodat u kunt profiteren van de beste tarieven.

Vergunning services

Als u wilt verblijven en werken in Nederland heeft u een verblijfsvergunning en mogelijk ook een werkvergunning nodig. Welke verblijfsvergunning en werkvergunning u kunt krijgen hangt af van uw land van herkomst, het doel van uw komst naar Nederland, inkomen, leeftijd en de periode van ingezetenschap.

Financiële planning

Financiële planning moet een belangrijk onderdeel zijn tijdens uw verblijf in Nederland. Als u financiële doelen wilt bereiken, is het verstandig om een plan te hebben. Financiële planning zal u helpen om duidelijk te maken welke doelen realistisch te bereiken zijn en hoe je ze kunt bereiken. De financiële planners van Thé Expat agent kan u helpen met uw financiële plannen en gebruik maken van alle mogelijkheden die er beschikbaar zijn voor expats.

 

Verzekeringen-expat

Wanneer u verhuist naar Nederland, zijn verzekeringen in Nederland een belangrijk onderwerp. Verhuizen naar een ander land betekent bijna automatisch dat u zal worden geconfronteerd met een andere manier van leven én wonen.

Administratie diensten

Met onze administratie service voor expats zullen we er voor zorgen dat u u geen zorgen hoeft te maken over belangrijke administratie onderwerpen. Wanneer u aankomt in Nederland moeten veel overheidsformaliteiten worden geregeld. Omdat de meeste communicatie in het Nederlands is kan het moeilijk zijn om dat te begrijpen. Speciaal voor de expats die niet hun tijd willen doorbrengen met het doen van hun administratie of gewoon om zeker te zijn dat alles gedaan is bieden wij u onze service aan.

Kennismigrantenregeling

Als u een verblijfsvergunning aanvraagt moet u of uw referent een inkomen hebben. Dit inkomen moet zelfstandig, voldoende en duurzaam zijn. De Nederlandse overheid verwacht van u, dat u moet aantoont dat u voldoende inkomen hebt. Verschillende salaris bands zijn van toepassing naar gelang de aard, omvang en soort verblijf in Nederland. 

Verblijfsvergunning

Wanneer u langer dan drie maanden in Nederland wilt verblijven en om in aanmerking te komen voor een Nederlandse verblijfsvergunning dient u in het bezit te zijn van een MVV (Machtiging tot Voorlopig Verblijf). Indien u komt uit een MVV-plichtig land dient u een MVV aan te vragen bij de Nederlandse ambassade of consulaat in uw land van herkomst.

Werkvergunning

Vreemdelingen die in Nederland willen werken, moeten aan verschillende eisen voldoen. Afhankelijk van het land van herkomst moeten zij een vergunning hebben om te mogen werken. Buitenlandse werknemers vullen tekorten op de Nederlandse arbeidsmarkt aan.

Expat Rentals

Dé Beheermakelaar biedt een breed scala van huurwoningen in alle regio's van Nederland. Van volledig ingerichte studio-appartementen tot grote gestoffeerde eengezinswoningen, voor zowel lange als korte verblijf verhuur. Op zoek naar een woning? Wij bieden uitstekende diensten voor expats. Quick. Straight. Persoonlijk.