Download nu!
Dé Beheermakelaar App
HomeWerken voor Dé BeheermakelaarVacature Makelaar Partner

Vacature Makelaar Partner

Wilt u – als Makelaar – meer halen uit uw eigen inzet en activiteiten? Bent u het zat om maandelijks geconfronteerd te worden met een hoge, omzetafhankelijke afdracht? Zoekt u een organisatie die u alles biedt om in zeer korte tijd uw eigen makelaardij te starten?

Werken bij Dé Beheermakelaar

Speel video

Bent u die empathische ondernemer met grote gunfactor, die het vertrouwen van woningeigenaren snel wint? Wilt u al jaren als zelfstandig makelaar aan de slag, maar hikt u aan tegen de hoge kosten, de administratieve en juridische rompslomp?

Dé Beheermakelaar, een vernieuwende netwerkorganisatie op het gebied van Makelaardij en Financiële Dienstverlening, is in heel Nederland op zoek naar Makelaars die zich als partner / ZZP’er willen verbinden.

Wie wij zijn?

Dé Beheermakelaar is actief in de makelaardij (aan- en verkoop, verhuur, beheer, buitenlands vastgoed en investeringsprojecten) en in de financiële dienstverlening (hypotheken, verzekeringen, pensioenen).

Als Makelaar ZZP wordt u partner binnen dit groot scala aan makelaarsactiviteiten en financiële diensten. Hierdoor maakt u direct gebruik van het schaalvoordeel. Het landelijke marketingconcept en de ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor zorgen ervoor dat u als partner volledig ontzorgt aan de slag kunt met ondernemen.

Waarom Dé Beheermakelaar?

  1. U gaat deel uitmaken van en meegroeien met een groep zeer enthousiaste, regionaal en landelijk samenwerkende ondernemers in uw vakgebied; een netwerk met de poten stevig verankerd in zowel de makelaardij als in de financiële dienstverlening.
  2. Wij bieden u een unieke samenwerking met onze Financieel Adviseurs ZZP en hebben een uitgekiend verdienmodel om deze samenwerking rendabel te houden. Hieruit komen voldoende leads voor u om op te volgen.
  3. Wij bieden u alles om ‘morgenochtend’ uw eigen (online of fysieke) winkel te openen. Een strak georganiseerde backoffice, alle benodigde software, toegang tot Funda en uitgebreide marketingtechnische, organisatorische en juridische ondersteuning.
  4. U maakt gebruikt van onze centrale VBO-vergunning. Dit scheelt u aanzienlijk in de administratieve rompslomp én in de kosten.

Wie bent u?

Bovenal bent u een ondernemer. Wij zoeken mannen en vrouwen die begrijpen dat u verantwoordelijk bent voor uw eigen beleg op de boterham. Wij zoeken Makelaars die (naast kennis) kwaliteit zeer hoog in het vaandel hebben staan. Het is voor u normaal om uw klanten maximaal te ontzorgen en optimaal te bedienen. Wij zoeken professionals met de wens en de wil om – vanuit zelfstandigheid – samen te werken en samen te groeien.

Maar u hebt ook een wens: woondromen realiseren. Of dat nu is via een uitdagende zoekopdracht, de begeleiding bij een aan- of verkoop of door middel van het vinden van de ideale huurwoning. U heeft uw eigen expertise, maar kunt binnen de organisatie een beroep doen op alle takken van sport.

Wij bieden:

Dé Beheermakelaar biedt u alles om een succes te maken van uw eigen inzet en activiteiten. Wij zetten u in uw kracht door u veel uit handen te nemen en u te laten excelleren in dat waarin u goed bent: ondernemend makelen.

Daarbij biedt Dé Beheermakelaar u de mogelijkheid om in alle vrijheid samen te werken met uw collega-makelaars en de hypotheek adviseurs. Tijdens ons periodieke overleg kunt u kennismaken, sparren, bijpraten en ontmoeten.

Vergoeding / afdracht:

  • Eenmalige entreefee: € 5.000,- (excl. BTW)
  • Omzetafhankelijke bijdrage: niet van toepassing
  • Vaste maandelijkse kosten: € 750,- (excl. BTW)
  • Een partnerovereenkomst voor de duur van minimaal 2 jaar

Wilt u bespreken of Dé Beheermakelaar voor u dé organisatie is om mee samen te werken, stuur dan uw cv (met recente foto) en een korte motivatie. Uiteraard wordt uw reactie zeer vertrouwelijk behandeld.