Download nu!
Dé Beheermakelaar App
HomeDé BeheermakelaarWie zijn wij?

Wie zijn wij?
Dé Beheermakelaar is dé speler in de vastgoedmarkt op het gebied van makelen en financiële diensten.
Onze 7 pijlers: Aan- en Verkoop, Verhuur, Beheer, Hypotheken, Verzekeringen, Buitenlands vastgoed en Investeringsprojecten. 

Wie is Dé Beheermakelaar?

Speel video

Dé gouden formule van Nederland

Onder Dé Beheermakelaar vallen ook de formules: Dé Beheermakelaar financiële diensten, (Dé onafhankelijke intermediair op het gebied van Hypotheken en Verzekeringen). Thé Expat Agent en Dé Ondernemersmakelaar. Dé Beheermakelaar is hierdoor een ijzersterke formule op het gebied van vastgoed in Nederland.

Omdat Dé Beheermakelaar alle wensen kan vervullen op het gebied van Wonen, ziet eigenaar ondernemer Guido van Maaren nieuwe kansen in deze markt. Naast de overeenkomsten met alle banken en verzekeraars zijn er uitstekende contacten met investeerders en beleggers in de vastgoed sector, waardoor aan- en verkopen wel héél gemakkelijk is geworden.

Inmiddels is de gouden formule bekend in de franchisewereld en sluiten steeds meer zelfstandige makelaars, verhuurmakelaars en financieel adviseurs zich aan. Dé Beheermakelaar staat op beurzen zoals Provada, Excellent Beurs, Second Home en de Luxury beurs. Hierdoor krijgt Dé Beheermakelaar een steeds grotere naamsbekendheid en wil het doorgroeien tot een begrip in de vastgoedwereld.

Bij diverse nieuwbouwprojecten alsmede ontwikkelingen van recreatieparken is Dé Beheermakelaar een uitstekende partner om uw vastgoed te laten financieren en verkopen.

Ons motto is vastgoed zonder zorgen!

Bedrijfsbrochure

Meer weten? Bekijk onze brochure!

Brochure bekijken