Download nu!
Dé Beheermakelaar App
HomeWonen

Wonen

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering bent u onder andere verzekerd tegen waterschade, brand, diefstal en stormschade van de spullen die niet vastzitten aan uw huis.

Opstalverzekering

Met een opstalverzekering bent u verzekerd tegen schade die ontstaat door onder andere brand, inbraak of neerslag. Een opstalverzekering is verplicht bij het afsluiten van een hypotheek.

Opstalverzekering rietgedekte woning

Met een opstalverzekering voor rietgedekte huizen verzekert u uw huis met rieten dak tegen schade die ontstaat door onder andere brand, inbraak of neerslag. Een opstalverzekering is verplicht bij het afsluiten van een hypotheek. 

Recreatiewoning verzekering

Van uw recreatiewoning wilt u natuurlijk zorgeloos kunnen genieten. Daarom is het verstandig om voor uw tweede huis of recreatiewoning een verzekering af te sluiten. De recreatiewoning verzekering dekt schade door onder andere inbraak, brand en waterlekkage.

Woonlastenverzekering

Met een woonlastenverzekering verzekert u uzelf voor inkomensdaling bij arbeidsongeschiktheid en / of werkloosheid. Als u arbeidsongeschikt of werkloos raakt, heeft dit grote gevolgen voor uw inkomen. Uw wilt voorkomen dat u in zo’n situatie uw woonlasten niet kunt betalen.

 

Woonverzekering

De financiële gevolgen van schade aan uw huis of inboedel zijn vaak groot. Er zijn verschillende woonverzekeringen die de schade als gevolg van brand, water, storm of inbraak vergoeden.

Verkoop tarief

Dé Beheermakelaar, transparante makelaar!

Wij hanteren scherpe tarieven voor de verkoop van uw woning die uiteraard vóór de start van de verkoop met u besproken worden. Transparantie vooraf dus. Ook indien u alleen een deeldienst wilt afnemen kunt u bij ons terecht. Wij maken dan vooraf een prijsafspraak met u.