Download nu!
Dé Beheermakelaar App
HomeWonenWoonverzekering

Woonverzekering

De financiële gevolgen van schade aan uw huis of inboedel zijn vaak groot. Er zijn verschillende woonverzekeringen die de schade als gevolg van brand, water, storm of inbraak vergoeden.

U kunt de woonverzekering afsluiten voor uw huurwoning of uw koopwoning.

Woonverzekering voor huurder

Bent u de nieuwe huurder dan moeten ook de woonverzekeringen worden vernieuwd, een goed moment om ons te informeren. Dé Beheermakelaar heeft meerdere verzekeringsadviseurs werken met ruime ervaring binnen het verzekeren van verschillende soorten objecten, wij kunnen u helpen met alle verzekeringen in en om het huis.

Al uw schadeverzekeringen eenvoudig te regelen via Dé Beheermakelaar financiële diensten. WA- en inboedelverzekering conform de huurovereenkomst zijn meestal noodzakelijk voor de verhuurder. U begrijpt dat wij ook het gehele verzekeringspakket kunnen aanbieden. Zowel de particulieren en zakelijke verzekeringen kunnen aangeboden worden in samenwerking met Dé Beheermakelaar waarbij Erwin Kitselaar u kan helpen met de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Verhuurde panden en objecten van de VVE zijn mogelijk en u ontvangt van ons de beste offerte.

Woonhuisverzekering

Een woonhuisverzekering dekt schade aan uw huis. Bijvoorbeeld schade die is ontstaan door storm, brand of inbraak. Bij het afsluiten van een hypotheek verplicht de geldverstrekker u om uw huis voldoende te verzekeren.

Inboedelverzekering

Een inboed verzekering verzekert schade aan de spullen die u in en rondom uw huis hebt staan. Niet alleen uw huis, maar ook de spullen in en rondom uw huis, zoals uw apparatuur, kleding en meubels staan aan allerlei risico’s bloot. Heeft u waardevolle spullen, zoals sieraden, antiek of kunst? Dan kun je hiervoor een extra verzekering afsluiten.

Herbouwwaardemeter of inboedelwaardemeter

Het is belangrijk dat u uw huis en uw inboedel voor een juist bedrag verzekert. Is het verzekerde bedrag te laag, dan krijgt u vaak niet de hele schade vergoed. De adviseur van Dé Beheermakelaar financiële diensten kan samen met u de juiste waarde vaststellen met behulp van de herbouwwaardemeter of inboedelwaardemeter.

Maak voor meer informatie over woonverzekeringen een afspraak met een adviseur van Dé Beheermakelaar financiële diensten.