Woning foto-klaar maken

Bij Dé Beheermakelaar werken wij graag samen met professionele partijen. Iedere organisatie kan daardoor zijn eigen specialisme inzetten. Kwaliteit gegarandeerd dus.

Zo maken wij ten behoeve van de verkoop van woningen exclusief gebruik van de diensten van Zien24. Dit is een landelijk opererende organisatie op het gebied van woning fotografie. Uiteraard willen wij u als verkoper kwaliteit bieden in de presentatie van uw woonruimte.

Indien u uw woning wilt gaan verkopen, is een goede voorbereiding zeer belangrijk. De woning zal 1 keer vastgelegd worden door de fotograaf en verdient dus vooraf aandacht om tot de gewenste kwaliteit te komen.

Onderstaand geven wij u graag in samenwerking met Zien24 wat tips om uw woonruimte goed voor te bereiden voor de fotograaf. Per vertrek van uw woning krijgt u tips om een optimaal resultaat te behalen.
Wij zeggen dan ook graag: een goed begin is MEER dan het halve werk!
Dé Beheermakelaar is uw makelaar om u hierbij optimaal van dienst te zijn!

Tips voor de voortuinTips voor de halTips voor de woonkamerTips voor de keukenTips voor de slaapkamerTips voor de badkamerTips voor de hobbykamerTips voor de achtertuin