Download nu!
Dé Beheermakelaar App
Home Woning Koop Salles Lavalette Le Maine Menot

Kenmerken villa Le Maine Menot

Koopprijs
€ 795.000 k.k.
Soort woning
Villa
Aangeboden sinds
10 februari 2019
Beschikbaarheid
Per direct
Bouwjaar
0
Energielabel
Onbekend
Aantal kamers
14
Slaapkamers
12
Perceeloppervlakte
6000 m2
Woonoppervlakte
800 m2

Omschrijving villa Le Maine Menot

Le Maine Menot (MM) is een gerenoveerde oude wijnschuur uit eind 1800. Het pand is geheel in stijl gerenoveerd met behoud van veel originele details. Le MM ligt op 6000 m2 grond. Er is rondom het terrein van MM nog diverse stukken grond te koop van de 2 eigenaren die deze grond momenteel verpachten. Relatief eenvoudig is dit aan te kopen terrein multifunctioneel te gebruiken voor o.a. paarden, tennisbanen, 9 hole golfbaan en indien gewenst als helikopter platform.

Rondom het huis ligt zo’n 550 m2 aan betegelde terrassen en deze zijn omgeven door een prachtige aangelegde landelijke tuin. De tuin past prachtig in het totale plaatje en maakt een passend geheel met de aangesloten agrarische grond en het adembenemende weidse uitzicht.
 

Le MM ligt tegen de top van een heuvel waardoor je het alleenrecht hebt op het panoramische uitzicht van linksvoor tot rechtsachter.  De toegangspoort tot het terrein komt uit op de parkeerplaats waaraan ook de garage is gelegen. Er kunnen makkelijk 12+ auto’s worden geparkeerd rondom de prachtig centraal gelegen Amberboom. Het zwembad is bereikbaar via de tuin en is in 2015 volledig vernieuwd.

Volledige omschrijving