Download nu!
Dé Beheermakelaar App
Home Woning Koop Uithoorn Thamerweg 63

Kenmerken 2-onder-1-kap Thamerweg 63

Koopprijs
€ 260.000 k.k.
Soort woning
2-onder-1-kap
Aangeboden sinds
24 januari 2019
Beschikbaarheid
Direct
Bouwjaar
1955
Energielabel
Aantal kamers
4
Slaapkamers
3
Perceeloppervlakte
484 m2
Woonoppervlakte
116 m2

Omschrijving 2-onder-1-kap Thamerweg 63

Ruime 2 onder 1 kap woning (type dijkhuis) met 116 m2 gebruiksoppervlakte (3 slaapkamers) en, voor de liefhebber, maar liefst een perceel van 484 m2gelegen op het Z.O.
Parkeren kunt u vóór uw eigen woning op eigen terrein of u kunt via de zijkant van de woning naar de achterzijde rijden. Hier is wel plaats (circa 24 mtr. diep en 14mtr. breed) voor twintig auto’s, caravans of campers. Uiteraard kunt u aan dit mega perceel ook een andere bestemming geven. Denk daarbij aan een fijne moestuin of, zo u wilt, een mooie siertuin of een zakelijke bestemming. Het is aan u. De ruimte en mogelijkheden zijn er. Achter de woning loopt een slootje waar u bij warme zomers het water uit kunt “tappen” voor uw tuin.
De Thamerweg ligt in een kindvriendelijke buurt nabij de rivier de Amstel. Het overdekte winkelcentrum ‘Amstelplein’ en ‘Zijdelwaard’ liggen op 5 tot 10 minuten afstand. Maar u bent ook zo in het gezellige oude dorp met zijn uitgebreide middenstand, restaurantjes, cafe’s, terrasjes en de haven.
Bibliotheek, zwembad, scholen en sportverenigingen alles is in de buurt.
Ook qua ontsluiting ligt Uithoorn prima voor wat betreft uitvalswegen. Openbaar vervoer is vlakbij er komt zelfs binnenkort een tramlijn bij welke Uithoorn zal verbinden, via Amstelveen, met station Amsterdam-Zuid.

Verdieping

Entree, hal, toilet, keuken en woonkamer. In de woonkamer is dubbel glas aangebracht en op de vloer treft u parket aan.
De keuken bezit een eenvoudig keukenblokje en een aansluiting voor een gastoestel en wasmachine.
Vanuit de woonkamer kijkt u leuk over het water heen.

1everdieping:

Via de overloop komt u in de zeer royale slaapkamer. Badkamer met ligbad, dubbele wastafel en aparte douchecabine. Via de overloop kunt u ook de separate toiletruimte bereiken.

Souterrain:

Hier treft u twee slaapkamers aan. Via de hal kunt u de tuin bereiken.

Tuin:

Zeer diepe tuin van ruim 24 meter diep en 14 meter breed gemeten vanaf achter het huis. Aan de zijkant van de woning, waar het pad naar de weg loopt, is uiteraard ook nog een flink stuk tuin aanwezig. De tuin is grotendeels betegeld tot aan het achtergelegen slootje.

Bijzonderheden:

Gebruiksoppervlakte: 116 m2 (NEN2580 norm)
Inhoud: 415 m3
Bouwjaar: circa 1955
Perceeloppervlakte: 484 m2
Zowel woning als tuin dienen gerenoveerd te worden.
In verband met het bouwjaar van de woning zal er een zogenaamde ‘Ouderdomsclausule’ en ‘Asbestclausule’ en een ‘niet eigenbewoningsclausule’ in de koopakte worden opgenomen. 
Er is in het verleden bodemverontreiniging geconstateerd welke echter geen ontoelaatbare ecologische risico’s weergeven. Rapport aanwezig

Volledige omschrijving