Download nu!
Dé Beheermakelaar App
Home Woning Koop Uithoorn Thamerweg 67

Kenmerken 2-onder-1-kap Thamerweg 67

Koopprijs
€ 270.000 k.k.
Soort woning
2-onder-1-kap
Aangeboden sinds
23 januari 2019
Beschikbaarheid
direct
Bouwjaar
1955
Energielabel
Aantal kamers
5
Slaapkamers
4
Perceeloppervlakte
516 m2
Woonoppervlakte
116 m2

Omschrijving 2-onder-1-kap Thamerweg 67

Ruime 2 onder 1 kap woning (type dijkhuis) met 116 m2 gebruiksoppervlakte (4 slaapkamers) en, voor de liefhebber, maar liefst een perceel van 516 m2gelegen op het Z.O.
Parkeren kunt u vóór uw eigen woning op eigen terrein of u kunt via de zijkant van de woning naar de achterzijde rijden. Momenteel bestaat deze tuin voor een groot deel  uit bomen en bosschages, waaronder een perenboom. Uiteraard kunt u aan dit mega perceel ook een andere bestemming geven. Denk daarbij aan een fijne moestuin of, zo u wilt, een mooie siertuin of een zakelijke bestemming. Het is aan u. De ruimte en mogelijkheden zijn er. Achter de woning loopt een slootje waar u bij warme zomers het water uit kunt “tappen” voor uw tuin.
De Thamerweg ligt in een kindvriendelijke buurt nabij de rivier de Amstel. Het overdekte winkelcentrum ‘Amstelplein’ en ‘Zijdelwaard’ liggen op 5 tot 10 minuten afstand. Maar u bent ook zo in het gezellige oude dorp met zijn uitgebreide middenstand, restaurantjes, cafe’s, terrasjes en de haven.
Bibliotheek, zwembad, scholen en sportverenigingen alles is in de buurt.
Ook qua ontsluiting ligt Uithoorn prima voor wat betreft uitvalswegen. Openbaar vervoer is vlakbij er komt zelfs binnenkort een tramlijn bij welke Uithoorn zal verbinden, via Amstelveen, met station Amsterdam-Zuid.

Indeling

Via de voortuin betreden we de woning en komen in de hal met de aparte toiletruimte, trapopgang en de toegang tot de woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft een leuk uitzicht op het voorliggende slootje en de achtertuin.
De keuken bezit een eenvoudig keukenblok en de deur naar de trap om in het souterrain te komen.

1everdieping;

Via de overloop kunt u de eenvoudige badkamer bereiken en de drie slaapkamers. Tevens is hier aan de voorzijde een separaat toilet.

Souterrain;

Hier treft u een grote slaapkamer aan en de hal welke toegang geeft naar de tuin.

Tuin;

Deze tuin is werkelijk enorm groot maar is redelijk dichtgegroeid met bomen en struiken. Achter het perceel loopt een slootje.

Bijzonderheden;

Gebruiksoppervlakte: 116 m2 (NEN2580 norm)
Inhoud: 405 m3
Bouwjaar: circa 1955
Perceeloppervlakte: 516 m2
Zowel woning als tuin dienen gerenoveerd te worden.
Mede in verband met het bouwjaar van de woning zal er een zogenaamde ‘Ouderdomsclausule’ en ‘Asbestclausule’ en een ‘niet eigenbewoningsclausule’ in de koopakte worden opgenomen.
Er is in het verleden bodemverontreiniging geconstateerd welke echter geen ontoelaatbare ecologische risico’s weergeven. Rapport aanwezig.

Volledige omschrijving